Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A játék

2012.08.21

A Történet:

A varázslók általában lelkiismeretes, gondos emberek. Ha csak egy kis hibát is vétenek, az teljesen hatástalanná tehet egy varázslatot, vagy ami még rosszabb, megváltoztathatja a hatását. Ezt Upologus, az ősi rend egyik legnagyobb mesterének varázslótanonca a saját bőrén tapasztalta meg: titokban ellesett egy tiltott rúnát a mestere nagy almanachjából, de ahelyett, hogy egy nagy edény aranyat varázsolt volna vele, magát varázsolta át egy kis hegyes fülű, gubóorrú, bojtos farkú kobolddá.

Egy napon ő maga is szeretné az upológus címet viselni. De hosszú és rögös út vezet ide... Csak az őshonosak segítségével és a tökéletes rúnavetési képességekkel térhet haza egy nap az eredeti otthonába.

Az Upologus egy ingyenes, böngésző alapú játék, amelyben a saját varázslótanoncodat irányítod, aki egy kisebb varázsbaleset során mesebeli manóvá változott. Segíts neki, hogy feltalálja magát ebben a mesevilágban. A játék ingyenesen játszható, egyenesen a böngésződben, semmilyen letöltés nem szükséges hozzá. Merülj el egy varázslatos fantáziavilágban és játssz együtt a barátaiddal a játékunkban. Regisztrálj máris az Upologus játékra és játssz velünk ingyen!  Itt Kipróbálhatod : www.upologus.hu/

Ismertető:

A varázslókobold él!
Gondoskodj a varázslótanoncodról. Neki is vannak szükségletei. Ennie kell, aludnia kell és néha-néha meg is kell fürdenie.
A házadban van dézsa, bogrács és ágy. Használd őket, hogy jól érezze magát a kis varázslód. Ha nem figyelsz a varázsló szükségleteire, akkor gyengébbé válik, a testszaga pedig átható lesz.
Ha túl gyenge a varázslótanonc, nem kap több feladatot.

 

 

Küzdj!
Küzdj meg mesebeli lényekkel és arass ellenük diadalt. Ehhez használd a rúnakönyvedben tárolt rúnákat. Légy jobb, mint az ellenfeleid!
Minden megnyert párbajért jutalmat és tapasztalati pontot kapsz, ami elősegíti a szintfejlődésedet. Így egyre erősebbé és jobbá válhatsz.
 
Komód/Cuccbolt!
Végezz el sikerrel feladatokat! Ekkor kaphatsz felszerelési tárgyakat, melyeket aztán a házad komódjában találsz meg.
A komódnál lévő gnóm kisboltjában is adhatsz-vehetsz különféle tárgyakat. Szerelkezz fel ruhadarabokkal, ékszerekkel és növeld velük a harci értékeidet, pl. az életerőpontjaidat.
 
A korcsma! (kocsma)
Menj a korcsmába és szerezz megbízásokat a békakirálytól és az elfektől!
Vállalj egy megbízást és győzz le egyet a számos mesebeli lény közül. Ha sikerrel jársz, tapasztalati pontot, aranyat és néha felszerelési tárgyakat szerezhetsz.
 
Különféle egyebeket is megtehetsz : virágágyás (7.szint), céh (10.szint),Varázserdő-Alkímíai Feladatok (20.szint) stb.stb.
 
További Infókért használd a Súgót
 
És ne feledd Itt kipróbálhatod: www.upologus.hu/

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

olvasd el

(gedorobika, 2012.10.31 19:58)

szerintem jó a upologus játék.